Троен удар по Александър Зверев: Баща му в болница, съди се с агента си и вече е без приятелка

OFFNews 03 май 2019 в 10:37 8490 0

Световният номер 3 в мъжкия тенис Александър Зверев определено не изживява добри моменти извън корта. Сякаш умишлено, германецът се бори с редица неприятности, които му се случиха в последно време.

Саша се съди с агента си Патрисио Апи, като причините за делото все още не са ясни. Бащата на тенисиста Александър Зверев-старши пък е в болница. Като за капак на всичко тенисистът наскоро се раздели с приятелката си Олга Шарипова.

"В последно време ми се случват все неприятни събития. Проблемите ми с бившия ми мениджър отнемат много сили. Баща ми вече не може да идва с мен по турнири - в болница е, но ситуацията не е много тежка и скоро го очаквам в отбора ми.

Освен това се разделих с приятелката си. Често говоря с Иван Лендъл, който гледа моите мачове и ми помага със съвети. Надявам се и той да се върне. Случилото се с мениджъра ми ме принуждава по няколко часа на ден да бъда на телефона.

Ситуацията не е розова и затова не мога да се съсредоточа. Нещата постепенно се успокояват и ще се концентрирам върху тениса. Сега не мога да преговарям с други мениджъри докато не се реши въпросът окончателно.

Играх добре в Монте Карло и Барселона и сега ми е нужна игрова практика. Премине ли този етап, вярвам че ще стана по-силен. Щом играя добре, съм доказал че мога да победя всеки. Не мисля за ранглистата преди Ролан Гарос", каза Зверев пред медиите в Мюнхен.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови