Жоро Пентаграма за екипа на Григор: Кич!

OFFNews 21 януари 2020 в 13:16 3252 0

Известният дизайнер Георги Георги - Жоро Пентаграма не е очарован от анцуга на първата ни ракета Григор Димитров. Т

енисистът ни втрещи аудиторията още с появата си на корта в Мелбърн за първия си мач, а облеклото му стана обект на насмешки, като мнозина го сравниха с пижама.

В някои от коментарите фенове се питат това ли е резултатът от модните съвети на бившата му приятелка Мария Шарапова. Самият Григор защити облеклото си, като каза, че обича да е различен. Самият анцуг е на производителя Nike и е създаден в колаборация с дизейнерката Кейси Байърнс, която работи също с Ник Кирьос и Бианка Андрееску.

"Анцугът на Гришо действително прилича на пижама. Големите бранове често вадят абсурдни неща в стремеж да се харесат на всички вкусове. Ако не е облечен по договор, значи такъв си му е вкусът на Григор. Подобен анцуг би подхождал на някой рапър, при тях кичът е издигнат в култ.

Но за спортист от неговия ранг е малко странно. Или иска да разчупи клишето и протокола, или просто това си му харесва. Възможно е и жена да му е повлияла. Само той може да каже къде е причината", коментира Пентаграма пред "България Днес".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови