Celestyal назначи нов глобален главен търговски директор

OFFNews 24 януари 2023 в 16:52 1989 0

Снимка Celestyal

Celestyal, носителят на редица награди и избор номер едно на пътуващите до гръцките острови и Източното Средиземноморие, обяви назначаването на Лий Хаслет за главен търговски директор на компанията от 20-ти февруари, 2023 г. Хаслет поема поста от Лесли Пиден, който е част от екипа на Celestyal повече от пет години, първоначално като вицепрезидент за Северна Америка и в последствие като главен търговски директор.

Хаслет е изпълнителен директор с богат опит в областта на пътуванията, благодарение на работата си с туроператори и авиокомпании. Той се присъединява се към Celestyal от Virgin. Хаслет е част от екипа на Virgin Holidays от 2008 г. и ръководи разрастването на отдела за „Празнични продажби на дребно“ преди да поеме различни роли в бизнеса – от отдела за търговия на дребно, до вицепрезидент на „Продукт и дистрибуция“. Доскоро Хаслет е вицепрезидент на „Глобални продажби“ за Virgin Atlantic, където ръководи плана за трансформация на продажбите с фокус върху ключовите пазари в Северна Америка и Европа, като играе важна роля в търговския ръководен екип на компанията. Хаслет ще е пряко подчинен на Крис Теофилидес – главен изпълнителен директор на Celestyal. Лий Хаслет ще бъде базиран основно във Великобритания, но също така ще разпределя времето си и между САЩ и основните европейски пазари и Гърция.

“Посоката на развитие на Celestyal е в подсилване на предложенията на марката с фокус върху разнообразните дестинации и пътувания, които позволяват на гостите да се потопят в атмосферата на посещаваните общности и места. В съответствие с тази стратегия, ние продължаваме да развиваме и търговския си екип, за да посрещнем новите предизвикателства“, каза Крис Теофилидес. „Бих искал да изразя моята благодарност към Лесли за значителния му принос в позиционирането на Celestyal и изграждането на предпоставки за бъдещите успехи на компанията. Той беше неразделна част от висшето ръководство на компанията. От все сърце му пожелаваме всичко най-добро в новите му начинания.”

„Радвам се да съобщя за назначаването на Лий Хаслет и да го приветствам с добре дошъл в Celestyal. Лий се присъединява към Celestyal във вълнуващ момент, в който увеличаваме усилията си и инвестираме в разширяване на присъствието на компанията на ключови пазари. Съвсем скоро след като Celestyal значително разшири търговския си екип, Лий ще ръководи глобален екип от над 60 професионалисти в организирането на пътувания, покривайки целия спектър от търговски дейности, включително продажби, стратегическо бизнес развитие, маркетинг, търговски ПР функции, контактни центрове, както и управление на приходите. Очакваме с нетърпение да споделим още вълнуващи новини в близко бъдеще за Celestyal, тъй като продължаваме нашето пътешествие в укрепване позицията ни на водещ доставчик на награждавани ваканционни изживявания с множество дестинации в Гърция и Източното Средиземноморие, с които компанията стана известна.“, добави Теофилидес.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови