Изложение за къмпинг и каравани в София

Над 50 изложителя ще представят новости на 13 и 14 април

OFFNews 04 април 2019 в 14:00 9798 0

Следващият уикенд, на 13 и 14 април ще се проведе "Къмпинг и Караванинг Експо“ 2019. Както подсказва и името му, специализираното изложение, организирано от интернет портала Camping.bg, ще представи широка гама от продукти и услуги в къмпинг сектора, насочени както към крайния потребител, така и B2B решения.

На площ от над 3000 квадратни метра на паркинга на хипермаркет „Метро” на столичния булевард „Цраиградско шосе” със свои щандове ще се представят близо 50 изложителя от България, Гърция и Турция.

Посетителите ще имат възможност да разгледат нови модели каравани и кемпери от водещи марки, като тази година ще бъдат представени и луксозни американски каравани с дължина цели 13 метра. Няколко автомобилни фирми ще представят новите си модели ванове, пикапи и високопроходими автомобили, а компания ще им правят различни марки велосипеди, включително и електрически.

В специално обособена зелена зона ще бъде разположено палатково село. Освен най-нови модели палатки, ще се предлага и цялостно къмпинг оборудване – мебели, осветление, шатри, посуда, уреди за приготвяне на храна, дори санитарни решения като например портативни химически тоалетни и преносими къмпинг бани с топла вода. Ще бъдат представени и покривни палатки за автомобили, специализирани къмпинг ремаркета и допълнително оборудване за 4х4 и офроуд автомобили.

Тази година силно присъствие ще имат къмпингите. С щандове ще присъстват няколко български и гръцки къмпинга, а в специална презентационна шатра ще бъдат представени няколко къмпинг зони у нас и Сърбия. На щанда на организаторите посетителите ще намерят всеобхватна информация за възможностите за почивка на къмпинг в България и чужбина, за наемане на кемпери, както и импровизирана библиотека с проспекти и каталози на къмпинги в Европа. Всеки посетител ще може безплатно да получи и печатна Къмпинг карта на България.

С изложението „Къмпинг и Караванинг Експо“ България се нарежда сред държавите в Европа със специализирано събитие в областта на къмпинг туризма и сектора на автомобилите за отдих и почивка. Той е един от най-бурно развиващите се в световен мащаб в последните години.

Събитието отваря врати за посетители в 10:00 ч. на 13 април. Входът е свободен. Повече информация ще откриете на https://expo.camping.bg/

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови