Насладете се на ненатрапчив лукс и много нови изкушения в Gloria Hotels and Resorts

OFFNews 14 февруари 2023 в 17:06 4183 0

Gloria Serenity Resort

Снимка Gloria Hotels & Resorts

Gloria Serenity Resort

Ненатрапчив лукс е първото, което изплува в съзнанието, попадайки в хотелите Gloria. Следват безупречно обслужване, изумително красива и отлично поддържана територия с редки и екзотични дървета, неустоими кулинарни изкушения – достойни за най-добрите ресторанти в света.

Независимо дали в компанията на специален човек, вашето семейство или просто вашата голф страст, Gloria Hotels & Resorts ви предоставя място, където ще намерите перфектния баланс между спокойствие и уединение, за да изживеете една незабравима почивка. Gloria Hotels & Resorts несъмнено са едни от най-добрите хотели в Турция.

За предстоящия сезон генералния мениджър на Gloria Hotels & Resorts г-н Гьокхан Гюмюшдеде обяви голяма реновация на един от хотелите – GLORIA SERENITY. Хотелът ще посреща своите гости с нова модерна рецепция и лоби бар, обновен ирландски бар и нов по-голям фитнес център.

Ето как изглежда Gloria Serenity Resort сега:

Благодарение на нововъведенията за любителите на гурме кухнята гостите ще могат да се насладят на 5 тематични а-ла-карт ресторанта, като един от тях ще работи 24/7, а друг от тях ще бъде “ресторант на Шефа”, в който всяка седмица ястията ще приготвят известни световни майстори готвачи. Сладките изкушения ще се предлагат в нова сладкарница, която се очаква да бъде най- голямата в Анталия, както и в нов магазин за шоколад.

За най-малките гости е предвидена нова зона за деца, в която вашите малчугани ще могат да се забавляват и играят. Gloria Serenity Resort ще предложи уникално изживяване при настаняване в реновирани стаи, част от които са и новите категории вили Queen и King Villas.

С уникалната си гледка към градината, басейна и голф игрището, Queen и King Villas, всяка с размер от 250 m2, разполагат със самостоятелен басейн с опция за отопляема морска вода. И още – нов отопляем открит басейн с големина 500 m2. Гостите на Gloria Serenity Resort, заобиколени от зеленина, ще се наслаждават на слънцето и уникалните вкусове, предлагани на бара край басейна през летните месеци, а от октомври до април – на комфорта на галещите 28-градусови води на басейна.

Ето как изглеждат Gloria Golf Resort Gloria Verde Resort сега:

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови