Туристите по морето взеха на подбив Валери Симеонов

OFFNews 13 август 2018 в 21:07 13729 1

Някогашните свежи хитове като „Черно море много е добре“, „Пляс-пляс педалите“ и „Замириса на море“ влязоха тотално в историята след фурора на новото лятно парче на Danny L и Stanx „Какаовият плаж“. Пуснато само преди броени дни, то вече масово се припява по нашите курорти, видя и чу репортер на OFFNews.

Рефренът “Валерката, айде идвай да направиме проверката” се припява масово и навсякъде.

Клипът със саркастичен текст се прицели директно във вицепремиера Валери Симеонов. Не само авторите му от Party Warriors, но и туристите взеха на подбив ресорния зам. министър-председател заради абсурдните му проверки за шум в дискотеките.

Новият хит на бургаските рапъри бе провокиран от битката на вицепремиера с Какаовия плаж на Слънчев бряг и предизвика негодуванието както на бизнеса, така и на огромно число посетители на заведенията.

Хората тълкуват безумните инспекции в разгара на лятото като реваншизъм срещу хотелиери, които не са удовлетворили някакви искания на изявения бургаски патриот или като обикновена глупост, причинена от желанието му да влезе в новините.

Хитът вероятно ще има второ издание, след като и днес Симеонов заяви, че е затворил заведение на нарочения от него “Какаов плаж”.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови