Ultra all оферти на Емералд Травел: Лято 2023 с чартърни полети с Boeing 737–800 Next Generation

Нов начин на интеграция на софтуера за цените - ще се обновяват ежедневно

Рени Петрова 21 ноември 2022 в 14:00 4797 0

Кушадъсъ

Снимка Емералд

Кушадъсъ

Ultra all - това е слоганът на "Емералд Травел" за Лято 2023. Туристическата агенция започва работа с нов авиооператор, който ще оперира за пръв път на българския пазар, а чартърните полети ще са с 189-местния Boeing 737–800 Next Generation.

С маратон от събития във Варна, Бургас и София българският туроператор представи на своите партньори у нас над 70 водещи хотели и хотелски вериги в Турция и Северен Кипър от най-посещаваните курорти. 

В хотел "Милениум" в София туристическите агенции имаха възможност да проведат индивидуална среща с представителите на турските хотели и тези в Северен Кипър. На срещите хотелиерите имаха възможност да представят своите нововъведения, детайлите, предимствата и да покажат как се подготвят за Лято 2023. Заедно с туристическите агенции туроператорите имаха възможност да обсъдят отзивите от туристите - както положителните, така и отрицателните. 

Собствениците на Емералд Травел Яна и Асен Хитови

Роудшоу-то в София включваше работна част, но и гала вечер с награди. Водеща на събитието беше актрисата Гергана Стоянова, която собствениците на "Емералд Травел" Яна и Асен Хитови определиха като част от голямото семейство на агенцията. 

Благодарности от Асен и Яна Хитови получиха служителите на агенцията, както и българските си и чуждестранни партньори.

С презентация бяха представени най-посещаваните курорти през изминалото лято на партньорите на Емералд Травел. "От столицата на България ще се втурнем към бреговете на Средиземноморска и Егейска Турция, за да достигнем чак до Северен Кипър", обяви Гергана Стоянова. С четири "кораба", които "акустират" на четири пристанища агенциите имаха възможност да се запознаят с дестинациите, които са най-предпочитани от българските туристи.

Нов начин на интеграция на софтуера за цените

Продуктовият мениджър на Емералд Травел Яна Хитова заяви, че туроператорът преминава към нов начин на интеграция на софтуера, като се получава нова функционалност - хидбрид. Така цените няма да се сменят на 10-15 дни след промяната на цените от хотелиерите, а всекидневно. "Буквално ежеминутно ще има актуални цени. Това не трябва да Ви стряска, защото при ранните записвания има постоянство", каза управителят на агенцията Асен Хитов. 

Анталия - "Изумрудената перла" на Турция

"През Лято 2022 успяхме да увеличим броя на чартърите до Анталия, като от началото на май до края на октомври изпълнявахме 3 пъти седмично полети от София, два пъти седмично от Варна и за първи път реализирахме директни чартърни полети от летище Бургас. Летяхме без почивка - от май до октомври", заяви Мартина Младенова - ръководител на кораба "Изумрудената перла" и мениджър "Дестинация Анталия".

Младенова допълни, че изминалият сезон е надминал всички рекорди на дестинацията спрямо минали години. "Най-голямата ни радост беше чартърния полет от летище Бургас. Анталия отново е предпочитана дестинация сред голям брой туристи за предстоящите Новогодишни празници", посочи още тя.

"Емералд Травел" има гарантирани 11 полета, които ще се изпълняват от четирите големи български летища – от София, Варна, Бургас и Пловдив – в периода между 27 и 30 декември, а програмите за различните градове включват 4 или 5 нощувки.

Българският туроператор предлага не само обширното портфолио от над 70 хотела за Нова година, изненадата от Емералд Травел е организирана парти програма със специалното участие на момичета от Трио Сопрано и DJ от България, които ще пеят в три от най-търсените и предпочитани хотели в Белек и Лара.

През изминалата седмица успешно е даден старт на ранните записвания за Лято 2023. Полетите от София ще се изпълняват три пъти седмично във вторник, петък и неделя - от 30 април до 22 октомври.

"Водени от желанието за непрекъснато усъвършенстване на качеството на предлаганите туристически пакети, обявяваме, че чартърните ни програми от София до Анталия за Лято 2023 ще се осъществяват с нови и по-големи самолети тип Boeing 737 – 800 Next Generation и с отлични полетни часове", допълни Младенова. 

За Варна и Бургас Емералд Травел отново ще се довери на дългогодишния си партньор Bulgaria Air. Програмите от Варна със самолет ще бъдат със 7 нощувки. Те ще започнат в края на август и ще продължат до края на октомври. Самолетните програми от Бургас също ще бъдат от края на август до края на октомври.

Въпреки нововъведенията при полетите от българския туроператор, той не се се отказал от класическите програми с автобус. Продължителността е 7 нощувки, а тръгването ще бъде от София, Варна, Бургас, Велико Търново и прилежащите им градове. 

Яна Хитова обясни, че като комплимент от агенцията дават на туристите, пътуващи с автобус, безплатни мокри кърпи, вода и кексче. За индивидуалните гости има и варианти със собствен транспорт и те могат да изберат от над 400 хотела. Анталия 2023 включва по-голям брой ексклузивни хотели.

Ранните записвания стартират с ексклузивна програма - плащанията ще са на три вноски. Първо ще се изисква депозит от 15%, втори депозит - 15% до 60 дни от датата на тръгване и останалата сума - до 25 дни преди тръгване. Младенова допълни, че от Емералд Травел настоятелно препоръчват сключване на застраховка "Отмяна на пътуване", като даде пример със семейство, което заради произшествие в деня на тръгване, четири души не са успели да заминат за Мавриций, а не са сключили застраховка.

Бодрум - плажни ивици и незабравими залези

Теодора Коцева - капитан на кораба "Приказка за Бодрум" и мениджър "Дестинация Бодрум", обясни, че няколко хиляди туристи на Емералд Травел са избрали Бодрум за своята почивка през това лято. Курортът е дин от най-известните и предпочитани в Егейска Турция.

За Лято 2023 са добавени нови ексклузивни хотели в портфолиото на туроператора. За предстоящия сезон чартърните програми ще се изпълняват с нови самолети тип Boeing 737 – 800 Next Generation – с капацитет от 189 места, а датите са планира както за делнините дни, така и през уикенда.

Директните полети от летище София до летище Милас-Бодрум по програмите със 7 нощувки ще се изпълняват в дните четвъртък и събота. Стартират на 18 май 2023 г. и ще продължат до 21 октомври 2023 г. Автобусните програми до Бодрум за Лято ‘2023 ще бъдат с различен брой нощувки от 5 до 14. Всички резервации са с 15% депозит

Коцева разказа, че повечето хотели залагат на повече swim up стаи - с директен достъп до басейн и а-ла карт ресторанти. 

Пеперудените феи на Турция - Мармарис и Фетие

Хюлия Хюсеин - капитан на кораба "Пеперудената фея" и мениджър "Дестинация Мармарис и Фетие", зарадва партньорите на Емералд Травел с по-дълга чартърна верига, която ще бъде всяка седмица от София до летище Даламан.

Тя ще започне от 19 май и ще продължи до до 23 юни с полети от София за Мармарис и Фетие, до летище Даламан, всяка седмица в петък и ще бъде без прекъсване. Полети до Мармарис - до летище Милас, ще има от 24 юни до 19 август в дните четвъртък и събота.

От 25 август до 13 октомври 2023 г. полетите до Фетие и Мармарис отново ще са до летище Даламан от София в петък. Автобусните програми ще тръгват от София, Пазарджик, Пловдив, Димитровград, Варна, Слънчев бряг и Бургас.

Хюсеин представи курортите като едни от най-красивите, а техните цветове - зелено и синьо. Мениджър на Емелард Травел разказа и какви са нововъденията в различните хотели, като за Лято 2023 Emre Вeach и Emre Hotel ще са ексклузивни на Емералд Травел. За Фетие продажбите са два пъти повече в сравнение с другите години. 

Кушадасъ, Дидим, Чешме, Айвалък - "Егейското сияния" на Турция

За новия сезон е планирана чартърната верига до Кушадасъ, Дидим и Чешме, с полет от София до летище Измир, каза Марияна Дянкова - капитан на "Егейско сияние" и мениджър дестинация "Кушадъсъ и Дидим".

Дянкова обясни, че чартърните програми от София до Измир са преизпълнени. Полета до Измир за новогодишните празници е изпълнен. 

Полетите до летище Измир ще се изпълнява всяка сряда от 24 май. Полетите ще са с Boeing 737 – 800 Next Generation. Полетите е безумно кратък - около час. Трансферите до Кушадъсъ също са кратки. През следващото лято регулярно ще се изпълняват и самолетните програми със 7 нощувки от Варна до летище Милас, както и автобусните програми със 7 нощувки от Велико Търново и Варна, и от София – от 5 до 14 нощувки.

Един от новите курорти – Дидим, придобива популярност у нас най-вече заради своите усамотени заливи и златни плажове

През Лято 2023 също ще се предлагат почивки в Чешме със самолет от София до Измир и автобусни програми от София и Варна. Курортът Айвалък, който е освен романтичен, но и с прекрасните плажове, също е част от портфолиото на Емералд Травел.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови