Връчиха наградите за туризъм

ОFFNews 16 април 2019 в 11:28 4011 0

Travel Academy връчи на пети април наградите в туризма пред над 300 гости в зала Джон Атанасов на София Тех Парк.

Галавечерята събра управители на хотели, туроператори, представители на няколко общини, забележителности, много гости и участници от годишната конференция Travel Academy. Събитието, част от 6-тата годишна конференция на Travel Academy беше подкрепено от Столична община.

Bulgarian Travel Academy Awards са първите за България награди с ясна методология и 21-членно жури, обединяващо председатели на браншови НПО-та и доказани експерти. По време на кампанията за гласуване, сайтът на инициативата е посетен над 200 000 пъти, като са дадени над 80 000 гласа за над 80 номинации в различните категории. Тези факти превръщат Bulgarian Travel Academy Awards в туристическите наградите с най-голям брой гласове.

Награди на публиката получиха Община Враца за туристическа община на публиката, крепостта Туида за атракция на публиката, Хотел Феста Виа Понтика Ризорт – Поморие за хотел на публиката.

Туроператор на публиката стана Юзит Калърс България, а туристически блог на публиката – Travel Smart.

Сред грабналите призове хотели са - Хотел Феста Виа Понтика Ризорт за морски хотел на годината, Green Wood Hotel и Spa за планински хотел на годината, градски хотел – Хотел Мак, а вила на годината стана Вила Алба.

Туроператор на годината стана Rapsody Travel, а туристическа агенция на годината – Юзит Калърс България. Сайтът Travel Smart отмъкна призовете за блог и онлайн туристическа медия.

Община на годината стана Община Сливен, а атракция на годината – Аква Клуб Котвата.

Bulgarian Travel Academy Awards е формат, част от 6-тата годишна конференция Travel Academy, открита в петък от зам. кмета на София доц. Чобанов. В двудневната конференция, провела се в София Тех Парк участваха над 450 професионалисти от туристическият бранш, като за тяхното внимание се бореха над 60 лектори и панелисти, сред които представители на Google.com, Booking.com, НАП, КЗП, хотелски вериги, туроператори и много други.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови