Арестуваха съотборник на Цецо Соколов за сексуален тормоз

OFFNews 10 декември 2019 в 13:24 1973 0

Съотборникът на волейболната ни звезда Цветан Соколов в руския Зенит Казан Ървин Нгапет е бил арестуван вчера в Бразилия след обвинение в сексуален тормоз, съобщи Globoesporte.

Инцидентът е станал в един от нощните клубове на Бело Оризонте, където спортистите отишли да полеят бронзовия медал на клубното световно първенство.

Съобщава се, че тогава играчът на отбора в Казан си позволил да удари отзад 29-годишното момиче. По-късно тя е отишла в полицията да се оплаче.

Самият французин, който е на 28 години, не отрече инцидента, но подчерта, че е объркал момичето с позната от неговата компания, където било прието да попляскват отзад и не го считали за обида.

Нгапет се извини на пострадалата. Въпреки това той беше вкаран в предварителния арест. По-късно играчът ще се яви в съда.
Нгапет е една от най-големите звезди на волейбола в момента. Като част от националния отбор на Франция той стана шампион на Европа през 2015 г., а също и два пъти стана победител в Световната лига (2015, 2017).

В "Зенит Казан" играе и Цветан Соколов, българската звезда във волейбола. Двамата не стигнаха за нещо повече от трето място в надпреварата.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови