Пламен Константинов вече не е селекционер на волейболистите

OFFNews 02 октомври 2018 в 13:27 4334 2

Пламен Константинов вече не е национален селекционер по волейбол. Това става ясно от витиевато прессъобщение на ръководената от инж. Данчо Лазаров федерация ден след края на световното първенство, на което страната беше съвместен домакин с Италия. Нашите отпаднаха след първите две групови фази и не достигнаха финалната шестица в Торино. Шампион за втори пореден път стана Полша.

"След завършване на световното първенство по волейбол президентът на БФВ инж. Данчо Лазаров се срещна с треньора на националния отбор Пламен Константинов. Двете страни обсъдиха представянето на националния отбор и за да бъдат свободни в своята преценка за евентуална бъдеща съвместна работа решиха да финализират договорните си взаимоотношения към този момент.

Окончателните изводи и оценки ще бъдат направени на по-късен етап, когато Управителния съвет на БФВ ще разгледа отчетите на Пламен Константинов и неговия щаб, и на треньора на женския национален отбор Иван Петков, след приключването на световното първенство по волейбол за жени в Япония.

Президентът на БФВ инж. Данчо Лазаров пожела успех на Пламен Константинов в работата му в Русия", пишат от федерацията.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12016

2

Велейн

02.10 2018 в 15:56

Слабо представяне...Константинов беше добър състезател но не и треньор! Има голяма разлика, освен това вината не е само негова а на Данчо инженерчето и сие... те са по големите виновници! Никаква промяна няма във федерацията,старомоден и бавен волейбол играем, и още и още... който и да дойде ще бъде поредният изгорял бушон!

12860

1

newfoundland

02.10 2018 в 15:18

Явно парите са си казали думата.