Цецо Соколов: За нас тези мачове са една тренировка

OFFNews 08 януари 2020 в 13:36 2302 0

Снимка volleyball.bg

Диагоналът на националите Цветан Соколов заяви след победата на България над Холандия (3:0) във втория мач от Група В на олимпийската квалификация в Берлин, че отборът е имал самочувствие и желание за победа.

"Имахме самочувствие, желание за победа, себераздаване от всички, които бяха на игрището. Дошли сме да покажем това, което можем и да вземем това, което изпуснахме във Варна.

Този отбор имаше друго лице на европейското - и в атака, и това, което показваме в момента. Не мога да кажа каква е причината.

Виждам един различен отбор, едно различно желание на игрището, целта, която имаме пред себе си, е съвсем различна.

Не съм мислил да не играя срещу Холандия, да си пазя силите за срещата със Сърбия. За мен е най-важното да сме всички заедно на полето, отборът е събран преди десет дни. За нас тези мачове са една тренировка, начин да израстваме. Въобще не съм мислил да почивам.

Не съм гледал сърбите - наблюдавах само един гейм от срещата с Франция. Довечера ще ги гледаме, ще разучим какво трябва да правим", каза Соколов.

"Лъвовете" ще изиграят последния си мач от груповата фаза срещу западните ни съседи днес от 15:30 часа българско време. Ако родните волейболисти вземат поне два гейма, те ще си осигурят класиране за полуфиналите на турнира.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови