Волейболната федерация скочи срещу Любо Ганев

OFFNews 18 септември 2019 в 17:45 2742 0

Напрежението разтърси високите етажи във волейболната ни федерация. Повод стана публикувана през миналата седмица информация, че вицепрезидентът на централата Любо Ганев е дарил чрез фирмата си, която е дистрибутор на производителя, 700 топки Микаса на федерацията, като дори е цитирано негово изказване.

"Волейболът е най-успешният ни колективен спорт и винаги съм се стремял да помагам с всичко възможно. Много е важно дори най-малките да тренират от първите си стъпки с най-високото качество.

Работа на федерацията е да разпредели топките между клубовете и школите. Сигурен съм, че само с най-доброто можем да очакваме в бъдеще резултатите, за които всички се надяваме", казва Ганев, който в миналото беше една от звездите на този спорт у нас.

Седмица по-късно ръководството на БФ Волейбол пусна позиция, в която уточнява, че не става въпрос за дарение, а за изпълнение на договор за реклама.

"БФВ не е получавала като дарение топки нито през настоящата, нито през която и да била предходна година", пише в позицията.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови