Мъж под карантина в болницата в Бяла Слатина: Това е един голям фарс

OFFNews 10 март 2020 в 09:05 11674 3

Млад мъж пусна видео от инфекциозното отделение на болницата в Бяла Слатина, в което разказва за хаотичните мерки, които се вземат срещу коронавируса там.

Той е потърсил помощ заради повръщане. След като разбрали, че е пътувал до Брюксел и Италия, от здравната служба в Козлодуй го докарали в болницата в Бяла Слатина. В събота му взели проби от носа и гърлото, но още няма резултат.

Изолиран е в мизерна стая, храната е под всякаква критика, обяснява във видеото, на което се виждат кадри от стаята, в която е хоспитализиран.

По думите му в същото отделение е поставена под карантина и една жена, също със съмнения за коровирус, която от притеснение е вдигнала кръвно предишния ден.

Това е един голям фарс. Държите затворен здрав човек и харчите държавни пари, казва във видеото си мъжът.

По думите му условията са такива, каквито не са били преди 30-40 години.

Правя това видео, за да се чуе. Аз имах натравяне. Никой не ме лекува от натравяне. Ако бях умрял - щяха да напишат - умрял от коронавирус, казва още мъжът.

Ето и видеото:

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

8296

2

geko

10.03 2020 в 09:56

Човекът е абсолютно прав и това е ПЪЛНА ПРОСТОТИЯ. Аман от кухи чиновници и тъпи управници. В една бяла държава този човек така хубаво би ги осъдил, че свитки ще им излязат. Това не е фарс, това е дъното на невежеството и плиткоумието. И е много по-голяма заплаха от всякакви коронавируси.

8596

1

NikiDanev

10.03 2020 в 09:19

Мдааа, журналистика. Некъф некъде казАл, че нЕкой бил направил или не направил това и това, т.е. скапана държава, скапано правителство, сещайте се и Боко Тиквата. В ревюто на господина, той казва, че било ясно, че не бил в държави, в които има коронавирус, така де и той е специалист човека, сега пък пишете бил в Италия, ама забравихте да напишете, че със сигурност е минал през градове, които абсолютно сигурно не са под карантина, но видите ли докторите в Горна Оряховица, вместо да четат Гугъл, взели, че си свършили работата. Вчера писахте, че водопроводът в Перник няма да бъде готов до края на лятото, днес другите медии пишат, че днес се провежда теста на водопровода, ама карай, важното е да се знае какво прави държавата, правителството и Боко Тиквата. Взимаш един телефон, плачеш колко лоши неща са направили държавата, правителството и Боко и ставаш статия.