Приятели и близки събраха част от парите за лечението на полицай от Плевен

OFFNews 30 декември 2017 в 16:27 2103 0

Приятели и близки събраха част от парите за лечението на полицай от Плевен

Близо една трета от необходимата сума за лечението на 40-годишния полицай от Плевен Борислав Ковачев са постъпили по сметката му. Както OFFNews писа  мъжът е с диагноза рак на гръбначния мозък. Операцията е възможна, а шансовете за успех са значителни.

За да стане това факт обаче, Борислав се нуждае от общо 118 хил. лв. или 80 хиляди швейцарски франка за лечение в чужбина. 

С помощта на приятели и близки той вече е събрал част от сумата. Борислав се надява и на благодетели, които биха осигурили оставащата част от парите за кратък период от време.

Всичко започва преди три години, когато той се оплаква от болки в гърба и гръдния кош. След година започва да изтръпва левият му крак, после и десният. Походката му е нарушена, а през април е приет за операция, която да отстрани тумора в прешлените в областта на шията. Интервенцията обаче се оказва неуспешна.

След като бива изписан от университетска болница "Св. Иван Рилски", следват множество обиколки - по лекари и институции, с единствената цел да намери начин да живее още, за да бъде полезен на семейството, детето, приятелите и работата си. Така той се свързва с болница в Цюрих, от която му заявяват, че могат да го оперират - с голяма вероятност за успех.

Борислав е отдаден на службата и се опитва да се бори с несправедливостите и престъпленията.

За да може да продължава да го прави, той има нужда от помощ. Всеки, който желае да помогне, може да го стори, като се свърже с него на телефон 0877494951, чрез имейл: [email protected], профила му във Фейсбук или като преведе сума в дарителската му сметка:

Банка: "Райфайзен Банк"

IBAN: BG95RZBB91551008746467

BIC: RZBBBGSF

Валута: български лева

Титуляр: Борислав Иванов Ковачев

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови