Коукалова спира с биатлона

OFFNews 19 април 2018 в 10:47 15769 0

Двукратната световна шампионка по биатлон Габриела Коукалова обяви, че спира със спорта. Чехкинята пропусна олимпийския сезон заради травма и през това време написа пикантна автобиография, която излезе наскоро по книжарниците.

"Не искам да се връщам в биатлона, защото този спорт е много травматичен за мен. Всичко, свързано с него, вече ме затруднява. Не знам дали ке подновя кариерата си. За две години всичко може да се случи. Има много спортисти, които са се отказвали и след това не са се завръщали. Не знам какво ще стане с мен, зависи от възстановяването", споделя Коукалова пред "Tyden".

Иначе в автобиографията си, озаглавена "Другата", Коукалова споделя куп интимни детайли от живота си, включително кога е правила за първи път секс.

“Бих искала да кажа, че съм била на 15, но не е така”, откровеничи тя. Първият любовник на Коукалова е с 12-години по-възрастен от нея приятел на сестра й: “Той ме заведе у дома и там се случи. Трябва да призная, че той беше джентълмен и аз се наслаждавах на всяка една минута.”

На следващия ден тя има състезание и печели. Оттогава Коукалова редовно прави любов, за да се отпусне преди състезание. “Разбира се, треньорът ми не одобрява това, но за мен е нещо като медитация. Това ми помага, освен ако, разбира се, не се превръща в тричасова нощна гимнастика", пише чехкинята.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!