Линдзи Вон не е искала такъв край на кариерата си

OFFNews 24 януари 2019 в 12:08 5666 0

Американската суперзвезда в алпийските ски Линдзи Вон е все по-близо до тъжен край на кариерата си. Рекордьорката по победи за Световната купа при дамите - 82, страда от поредна контузия, която може да промени плановете ѝ да се оттегли от ските след края на настоящия сезон.

Двукратната олимпийска шампионка от Ванкувър 2010 може би ще сложи преждевременен край на участията си в средата на сезона заради усложнения на травма в коляното.

"Открихме причината за огромните болки, които изпитвах - увреден нерв. Това вероятно се е случило по време на последната тренировка в Кортина д'Ампецо. Болката прогресивно нарастваше, а мускулите ми отказваха. Засега решение на проблема няма и утре аз няма да участвам в тренировката за спускането.

Надявам се, че ще се справим, полагам всички възможни усилия, но ще видим. Знам, че е възможно да не сложа край на кариерата си така, както съм си представяла и искала. Но дори да има минимален шанс, аз ще го преследвам. Благодаря на всички за подкрепата, вие ми давате сили да продължа напред", написа Вон в Инстаграм в обръщение към фенове и последователи.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови