Преизбраха единодушно Цеко Минев за председател на БФСки

OFFNews 10 май 2018 в 16:28 13963 1

Членовете на Общото събрание на Българската федерация по ски избраха единодушно г-н Цеко Минев за нов 5-годишен мандат начело на БФСки.

За Минев, който ръководи федерацията от 2003 г, това ще е четвърти пореден мандат. В началото на събранието, което бе ръководено от генералния секретар г-жа Пепа Мицева бе приет отчета на УС за 2017-а година. Единодушно бе гласуван и годишния счетоводен отчет на федерацията за 2017 г. и доклада на експерт-счетоводителя.

Членовете на Общото събрание гласуваха за освобождаване от отговорност на Председателя и членовете на УС за дейността през отчетния период. След избора с пълно мнозинство на нов председател и управителен съвет на БФСки бе приета и бюджетната рамка на федерацията за 2018-а година в размер на 3,3 млн. лв.

По-голямата част от парите за БФСки ще бъдат осигурени от генералните спонсори на федерацията и телевизионни права. Направени също така бяха и промени в Устава на федерацията.

"Надявам се, че след като аз и целия Управителен съвет получихме пълно доверие за още един 5-годишен мандат, то хората вярват в това което правим, коментира след избора г-н Минев. - В следващите години сме решили да обърнем много по-голямо внимание на клубовете с които да работим, за да решим максимално бързо техните проблеми.

Основният пред тях е инфраструктурата, за да могат техните състезатели да има къде да тренират. Националните отбори вървят по правилния път и мисля, че ще продължим така".

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

4005

1

ivaiylominev

14.02 2019 в 17:22

Изкарайте пари от интернет – бързо и лесно.
Ако имате нужда от финанси, за да не сте фалит в края на месеца, не се залъгвайте с бързи кредити. Вече можете бързо да спечелите пари без да полагате усилия и време.
Първите 12 $ идват само с регистрацията Ви!
1. Регистрирате се: Регистрацията отнема по-малко от 2 минути и не изисква множество пароли. Паролата е само една, ползвате един мейл и потребителско име за вход.
2. Log in – Логвате се: След потвърждаване на регистрацията (с получаване на мейл) със създадения от вас профил достъпвате една система, която включва 6 сайта, чиито реклами ще ви се показват.
3. Сваляне на Windows лента: Свалянето става без никакви проблеми. Отново за минути. Със специална Windows лента, която се появява на вашия екран на компютъра ви се визуализират рекламите на тези 6 сайта. Лентата не е прекалено голяма, самата програма не заема почти никакви ресурси, и можете да поставите лентата навсякъде на вашия екран - отгоре, отдолу:
4. Как работи?: Програмата ви п