Психично болен потрошил джипа на Радо Янков

OFFNEWS 22 декември 2019 в 07:37 9086 2

Сноубордист №1 на България Радослав Янков е бил неприятно сюрпризиран от случка в родината, докато е на състезание в чужбина. Психично болен мъж е потрошил предоставения му от федерацията по ски автомобил Ауди Q5, съобщава “Телеграф”.

Ключовете за колата бяха връчени на Янков преди началото на сезона, като подобни автомобили получиха също алпиеца Алберт Попов и ски скачачът Влади Зографски.

Инцидентът с автомобила на Янков е станал в четвъртък в столичния квартал “Драгалевци”. Извършителят е въздворен в психиатричната болница в Курило.

Мъжът на име Александър Г. започнал да буйства още в сряда вечерта. Полицаите от столичното 6-о РПУ получили сигнал от съседи в комплекс “Водолей” и се отзовали на адреса.

Органите на реда заварили Александър да крещи “Умри, умри” и да хвърля предмети от балкона. Оттам полетял и огромен телевизор, който се стоварил върху паркирания джип на Янков и му нанесъл сериозни щети.

Да усмирят изпадналия в криза Александър пристигнали психолози. Той обаче се барикадирал с майка си в дома си, но в крайна сметка след преговори отключил вратата и бил задържан и изпратен на лечение.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23293

2

Стефан

22.12 2019 в 18:45

Или за психиатрия. Която също крета без пари.
Или за.
Не ми се разказва, как оня ден кардиолог на твойте години преглътна виц, в който имаше думата "геронтология". И как не можа да намери думата "гериатрия", понеже всъщност не я знаеше. В очите му имаше страх. А в моите - ужас.

13874

1

emanuilis

22.12 2019 в 10:40

Благодарение на тази „новина" разбираме, че федерацията по ски е направила сериозен разход за „служебни джипове". Вероятно нямаше да имат такива „произшествия" ако бяха дарили средствата за подкрепа на деца в неравностойно положение, но там нямаше да има аналогични възможности за „далавера"...