Съпругата на Бьорндален приключва с олимпиадите

OFFNews 17 февруари 2018 в 21:51 4819 0

Сребърната медалистка от масовия старт на 12.5 км по биатлон Дария Домрачова заяви, че олимпийските игри в Пьонгчанг може да се окажат бъдат последни в нейната кариера.

"Не искам да мисля толкова напред, но вероятно това е последната олимпиада в кариерата ми. Трябва първо да завърша сезона и след това ще обмисля бъдещето си", каза 31-годишната Домрачова, която е съпруга на легендарния норвежки биатлонист Оле Ейнар Бьорндален.

Беларуската биатлонистка има още бронз на 15 км във Ванкувър 2010 и три златни отличия от Сочи 2014 в преследването, масовия старт и индивидуалния старт. "Бях много напрегната, защото във всяко състезание се опитвах да дам максимума от себе си, но все нещо се объркваше в първите състезания.

Проумявах, че днес е последен шанс да спечеля индивидуален медал и съм изключително щастлива, че успях да го постигна. Радвам се, че взе сребърен медал, защото до момента такъв липсваше в колекцията ми", добави Домрачова, която е била подкрепяна от знаменития си съпруг край трасето.

Иначе титлата взе състезаващата се за Словакия Анастасия Кузмина, а норвежката Тирил Екхоф зае последната позиция на почетната стълбица.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови