8 откровения за майчинството от Кристина Ричи

OFFNews 13 февруари 2020 в 13:29 4358 0

Снимка Instagram

Американската актриса Кристина Ричи, която стана световноизвестна като едно от децата звезди на Холивуд и с ролите си в "Семейство Адамс" и Sleepy Hollow, днес е горда майка на 5-годишен син.

40-ия си юбилей на 12-и февруари Кристина посреща заедно със съпруга си Джеймс Хердеген и сина им Фреди.

Актрисата признава, че майчинството я е променило коренно.

По повод юбилея ѝ  "Хъфингтон поуст" събира няколко нейни откровени за това как се чувства като майка.

#1 

“Бракът ви показва вашите недостатъци в това как се справяте с нещата, a появата на дете ви принуждава да израствате със скоростта на светлината. Аз съм напълно различен човек, откакто имам дете.”

#2

“Обикновено, когато почивам, съм със сина си. Когато не работя, опитвам да прекарвам колко е възможно повече време с него. Водя го да играе с деца и на детска градина."

#3 

“Мисля, че е злоупотреба с детето да опиташ да го направиш звезда. Когато порасне, учи и разбере, че киното е форма на изкуство, може да поиска актьорска кариера. Но известността не е добра за децата, просто не е. Имаме милиони примери за това. Защо да подлагаш най-ценното нещо в живота си на това?"

#4

“Не осъзнавах колко много имам да порасна и колко по-добра мога да бъда. Бракът и детето наистина ме направиха по-добра."

#5

“Когато бях дете, ми казваха: "Животът не е справедлив, скъпа, и трябва да се възползваш от това по най-добрия начин." Не мисля, че някой днес казва това на децата си. А е важно. Животът не е справедлив. Правилното нещо не винаги се случва на нас."

#6

“Социалният ми живот сега се състои основно в срещи за игра с приятелчета на сина ми. Почти не излизам вечер, ако не е свързано с работата ми. Излизам само за обяд."

#7

Тайната на успешния родител? "Много мокри кърпи, шишета и закуски. Синът ми винаги се радва на хубава закуска - а може и две-три."

#8

“Детето промени всичко. Направи всичко в живота ми важно и смислено. Сега трябва да приемам нещата насериозно, а преди никога не го правех. Искам да успея заради него. Изборите ми имат много по-голямо значение."

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови