Амбър Хърд и Джони Деп: Кой кого е насилвал

ОFFNews 12 април 2019 в 16:20 8544 0

Актрисата Амбър Хърд поиска да не бъде даден ход на иска на Джони Деп срещу нея за обезщетение от 50 милиона долара заради клевета, съобщи Асошиейтед прес.

Тя даде нови примери за домашно насилие в подкрепа на статията във в. "Вашингтон пост", която разгневи актьора. Той отрича това да се е случвало. В документите по делото за развода обаче Хърд е приложила снимки със синини по лицето и белези по ръцете, както и на потрошени мебели в дома им, предава БТА.

Адвокатът на Джони Деп настоява, че това са лъжи и всъщност тя е упражнявала насилие върху съпруга си, включително че го е удряла. В статията във "Вашингтон пост" от декември миналата година Амбър Хърд не споменава името на Джони Деп, нито конкретни инциденти, а обсъжда положението на тези, които проговарят за домашното насилие.

"Проговорих срещу сексуалното насилие - и се изправих срещу гнева на нашата култура" - написа 32-годишната актриса. Тя добави, че се е чувствала сякаш "е на процес в съда на общественото мнение".

Адвокатите на Деп обаче казаха, че е ясно за кого говори тя, и че това е увеличило загубите, които актьорът е претърпял професионално заради обвиненията ѝ.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови