Анджелина Джоли също става част от света на Марвел

OFFNews 22 юли 2019 в 15:59 7697 0

Анджелина Джоли потвърди, че ще стане част от киновселената на Марвел. Това стана по време на изложението на студиата „Комик-кон“ в Лас Вегас. Джоли ще вземе участие във филма „The Eternals“ ("Вечните").

Анджелина ще си партнира със Салма Хайек, Ричард Мадън и Кумаил Нанджиани. Филмът за група безсмъртни извънземни ще бъде пуснат на екран през ноември 2020 г.

Очевидно актрисата все още не е готова да се раздели с киното, въпреки дадената преди месеци заявка, че ще опита силите си на Бродуей. Дори напротив. По време на представянето на актьорите, Джоли заяви, че в новата си роля ще бъде 10 пъти по-упорита и ще работи здраво.

В следващите две години феновете трябва да очакват още супергеройски филми, в които ще вземат участие звезди като Махаршала Али, която ще играе в римейк на „Блейд“. Натали Портман пък ще бъде женският Тор в и "Тор: Любов и гръмотевици". Скарлет Йохансон представи изпълнения с екшън трейлър за "Черната вдовица".

Ще има нови филми и за доктор Стрейндж, както и за легендата за 10-те пръстена.

Президентът на "Марвел" Кевин Файги потвърди също, че ще има филм за "Фантастичната четворка" и продължения на "Черната пантера" и "Капитан Америка".

Файги представи и сериалите, които са предназначени за стрийминг услугата на "Дисни" - "Локи", "Ястребовото око" и анимацията "What If".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови