Бившите партньорки на актьора Джони Деп направиха силни изявления в негова защита

OFFNews 17 юли 2020 в 17:04 6035 0

Бившите партньорки на Джони Деп - актрисата Уинона Райдър и певицата Ванеса Паради - направиха силни изявления в защита на актьора по делото му в британския съд, предаде "Page six". 

И двете му съпруги заявяват, че никога не са виждали той да упражнява насилие.

Вече близо седмица тече процесът, в който Джони Деп съди издателя и изпълнителен директор на британския таблоид "Сън" за клевета. В статия от 2018 г. Деп е определен като човек, който "бие жена си" (става въпрос за третата му съпруга Амбър Хърд - б.р.). Актьорът заяви, че статията е променила имиджа му в Холивуд и е застрашила кариерата му. През 2016 г. Амбър Хърд заяви, че той я замерил с телефон. В социалните мрежи тя качи снимки, на които се виждат синини. 

Нови свидетели на делото срещу "Сън" обаче твърдят, че синините на Хърд са причинени от Илън Мъск. Алехандро Ромеро и Тринити Еспарза, които са служители в сградата, в която се помещава имот на актьора, обясняват, че в негово отсъствие са виждали как Илън Мъск посещава Хърд.

48-годишната Уинона Райдър и 47-годишната майка на двете деца на Джони Деп Ванеса Паради дадоха показания чрез видеовръзка и защитиха актьора в процеса срещу британския таблоид "Сън".

Съдът пусна пълните изявления на свидетелските показания и на двете жени, в които бившите половинки на Джони Деп декларират шока си от твърденията за насилие върху бившата му съпруга Амбър Хърд.

Актрисата Уинона Райдър беше сгодена за Джони Деп. Двамата имаха 4-годишна връзка през 90-те. Тя разказа: "Наясно съм с твърденията за насилие, които бяха оповестени публично през последните няколко години от Амбър Хърд, бившата съпруга на Джони Деп. Четири години бяхме заедно като двойка и аз го считах за най-добрия си приятел и толкова близък човек, колкото семейството ми."

Райдър добави, че връзката им е била една от по-важните в живота ѝ. Актрисата каза още, че е била много шокирана, объркана и разстроена от обвиненията срещу него.

"Умът ми не може да възприеме тези обвинения. Той никога не е бил агресивен към мен. Той никога не ме е насилвал. Никога не е бил насилник и никога не съм го виждала да наранява някого. Честно казано, познавам го единствено като истински добър човек - невероятно обичащ, изключително грижовен човек, който беше толкова отговорен към мен и хората, които обича, че се чувствах в огромна безопасност с него", разказа Райдър. 

Певицата и актриса Ванеса Паради, която имаше 14-годишна връзка с Деп, заяви:

"Работя като певица, авторка на песни, актриса и модел. Познавам Джони повече от 25 години. Ние бяхме заедно 14 години и отгледахме двете си деца. През всичките тези години познавах Джони като добър, внимателен, щедър и несклонен към насилие човек и баща."

Тя обясни, че на снимачната площадка актьорите, режисьорите и целият екип са го обожавали, защото е скромен и се отнася с уважение към всички. 

Относно обвиненията на Амбър Хърд, че той я е насилвал, Паради каза, че това не е истинският Джони, когото тя познава. 

Актрисата заяви, че тези скандални изказвания са наистина притеснителни и биха причинили щети на кариерата му.  

Преди делото да започне миналата седмица, говорителката на Амбър Хърд каза, че опитът на двете жени няма нищо общо с твърденията за домашно насилие към 34-годишната актриса, която участва с Деп във филма "Дневниците на едно пиянде" за писателя Хънтър С. Томпсън.

"Радваме се, че нямате същия опит като госпожа Хърд. Обаче опитът на една жена не определя този на друга", каза говорителят Хърд. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !