Боно загуби гласа си, U2 отмени концерт

OFFNews 02 септември 2018 в 09:26 4140 0

Снимка ЕПА

Почитателите на U2 останаха разочаровани, когато групата отмени концерта си в Берлин, след като фронтменът ѝ Боно загуби гласа си.

Ирландската група изпълни няколко песни, когато певецът се извини на множеството с думите: "Мисля, че не можем да продължим. Не би било правилно спрямо вас".

На хората в "Mercedes-Benz Arena" бе казано, че ще има кратка почивка, но по-късно дойде новината, че концертът се отменя. Боно обеща организирането на ново шоу.

Някои почитатели, цитирани от Би Би Си, казват, че Боно обяснил, че димът от машините е повлиял зле на гласа му.

"Боно беше в чудесна форма, имаше чудесен глас преди шоуто и ние очаквахме втората вечер в Берлин, но след няколко песни той загуби напълно гласа си - пишат от U2 в изявление. - Не знаем какво се е случило и търсим медицинска помощ."

Прекратеният концерт беше през втората вечер от европейското турне на групата, което започна на същото място в петък. Когато загубил гласа си, Боно изпълнявал Red Flag Day - четвъртата песен от началото на концерта. Опитал да изпълни и следващата песен - Beautiful Day, но не успял. Във видео на зрител се вижда как Боно започва да кашля и казва: "Толкова съжалявам".

"Сигурен съм, че не е голям, голям проблем, но трябва да направя нещо. Ако хората искат да си отидат у дома, добре - ще направим ново шоу за вас друг път."

Боно казва, че има нужда от кратка почивка, за да "разбере какво става", но след това не се връща.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови