Даниел Крейг все пак може да се върне за още два филма за Джеймс Бонд

Стефка Накова 26 юли 2017 в 16:02 3124 1

Снимка LLC/TIM MERRY

Предположенията за това кой ще изиграе следващия Джеймс Бонд продължават с пълна сила, като версиите непрекъснато се променят. 

След като стана ясно, че следващият Бонд може да е чернокож, а сред спряганите за ролята е Идрис Елба, днес се оказа, че всъщност различните версии може да се окажат грешни и в ролята на агент 007 да видим отново Даниел Крейг. 

49-годишният британски актьор ще участва в още два филма за Джеймс Бонд, като вече е договорена и сумата за участието му - 47 млн. долара, твърди Daily Star, позовавайки се на свои източници, запознати със ситуацията. 

Вероятността Крейг да участва в нов филм за Джеймс Бонд изглеждаше твърде малка, след като самият той обяви след излизането на последния филм от поредицата, че по-скоро би си прерязал вените, отколкото да приеме нова роля. 

Той допълни, че да играе във филмите е "истинска борба" и би се съгласил да участва отново само за парите. 

Участието на Даниел Крейг в още два филма от поредицата за агент 007 все още не е потвърдено официално, но според източници на изданието сделката е станала факт снощи. 

Източниците допълват, че продуцентът Барбара Броколи е твърдо решена да привлече отново Адел за саундтрака на предстоящия филм. Говорителят на певицата отказа коментар на това твърдение.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови