Династията на Тюдорите – очаквайте трети сезон от петък по Epic Drama

OFFNews 19 юли 2018 в 00:33 5560 0

Снимка Sony

Трети сезон на сериала "Династията на Тюдорите" започва този петък по новия драматичен тв канал Epic Drama.

Епизодите можете да проследите всеки петък от 22:45.

Предпоследният сезон умножи успехите на сериала. Сред многобройните награди най-впечатляваща е "Еми" за кинематографията на епизода "Раздор и наказание". 1,4 млн. зрители в цял свят гледаха последния епизод на поредицата.

След екзекуцията на Ан Болейн крал Хенри VIII се жени за третата си съпруга Джейн Сиймор, убеден, че тя е жената, определена от съдбата да го дари със син.


Въпреки че бременността на Джейн е повод за радост, властта не Хенри е застрашена поради бунта на гражданите в Англия и усилията на папата в Рим, решен да спре разпространението на протестантството. Тъй като атаките над новата църква предсказват проблеми за краля, все по-могъщият Томас Кромуел удвоява усилията си да сломи католицизма в Англия.

Джейн умира, скоро след като дарява Хенри с първия му син, и Кромуел иска да се възползва от трагедията, за да намери нова съпруга, която ще им доведе съюзниците, необходими за отблъскване на католическата инвазия. Усилията му обаче са подкопани от най-верните поддръжници на Хенри.

Измъченият Хенри се бори да удържи позицията си като глава на своята църква, но никой не е в безопасност от все по-пълно обземащата го лудост.

Epic Drama стартира в Европа на 14 декември 2017 г. Новият канал от семейството на Viasat History и TV1000, само за драматични продукции, е достъпен в южна България чрез ТЕЛЕКАБЕЛ ТВ - на HD позиция 228, SD канал 185, и TV SAT COM - 23/24, в северна България – чрез NetWorx – на позиция 230, а в София – чрез NET1 на 82 канал. Сред премиерите в стартовата схема бяха създаденият от изцяло дамски творчески екип „Блудници“ и минисериалът в шест части „Клондайк“ с Тим Рот и Ричард Мадън (GOT), а в януари към тях се присъединиха разкошният „Версай“ и най-скъпият проект на шведската SVT „Ресторантът“. В средата на март дебютира испанският трилър хит „Чумата“, а на Цветница - „Миниатюристът“! Можете да гледате първите епизоди на няколко от сериалите по Epic Drama онлайн свободно на: https://www.epicdrama.bg/watch-now/.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови