Джей Ло готви четвърта сватба (видео)

OFFNews 18 юни 2019 в 12:11 2977 0

Снимка Youtube

Джей Ло изглежда е напълно готова за четвърта сватба. Въпреки трите й провалени брака – с Оджани Ноа (1997-1998), Крис Джъд (2001-2003) и Марк Антъни (2004-2014), певицата ще се врече във вярност на половинката си Алекс Родригес, който през март й падна на колене по време на почивката им в Бахамите.

От март обаче всички нейни фенове очакват да разберат повече подробности около плановете за събитието. Лопес не издаваше нищо.

В момента певицата е на турне, като цялото приготовление и вълнения зад кулисите около него тя споделя в YouTube канала си.

Тя отговаря и на въпроси за сватбата си. На въпрос кога ще се състои, тя отговаря:

„Скоро, но не твърде скоро. Планирам да се случи следващата година. Искам голяма сватба. И задължително църковен брак. Никога не съм сключвала църковен брак досега.“

Джей Ло добавя, че е била омъжена три пъти, единият от които продължил едва 11 месеца.

„С Марк бяхме заедно десет години, имаме деца, това е различно, но първите два пъти, в които се опитах да се омъжа, бях твърде млада и наистина не трябва нищо от това да се приема като наистина сериозно. Затова казвам, че се „опитах“ да се омъжа, дори не броя тези опити за истински брак“, разказва певицата.

Вижте повече от разговорите и подготовката преди неин концерт:

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews