Джей Ло на 50

OFFNews 24 юли 2019 в 20:00 3961 0

Снимка Инстаграм

Любимката на публиката – певицата, актрисата, танцьорката, модната икона и дизайнер – Дженифър Лопес навършва 50 години.

Със сигурност времето лети, но сякаш за звездата това не е от значение, защото тя продължава да изглежда безупречно и да прави това, което обича.

Дженифър посреща петото десетилетие на живота си, правейки турнето ѝ „It’s My Party“. Миналия месец пък тя бе обявена за модна икона на американските дизайнери, където събра очите на публиката с атрактивен тоалет от две части на дизайнера Ралф Лорън, чиято основна цел сякаш беше да покаже в колко добра форма се намира певицата.

Вижте тази публикация в Instagram.

Orange is the new black. ???? Thankful and humbled to receive the @cfda Fashion Icon award tonight. ✨Thank you @ralphlauren for this beautiful custom look!!

Публикация, споделена от Jennifer Lopez (@jlo) на

„Да, това наистина е твоето парти, Дженифър“, написа годеникът ѝ Алекс Родригес в Instagram. Той сподели трогателно видео, в което ѝ казва колко я обича. Там са събрани едни от най-специалните моменти в семейството им.

Вижте тази публикация в Instagram.

It’s your party, Jennifer! Thank you for inviting all of us to share this special day with you. ???? ???? ????

Публикация, споделена от Alex Rodriguez (@arod) на

Когато я питат кога ще се състои сватбата ѝ, Джей Ло отговаря: „Скоро, но не твърде скоро. Планирам да се случи следващата година“, каза тя, като допълни: „Искам голяма сватба. И задължително църковен брак. Никога не съм сключвала църковен брак досега“, споделя Дженифър. Явно този път иска всичко да бъде различно, защото го чувства различно. Тя и Алекс се радват на едно щастливо голямо семейство, отглеждайки заедно двете ѝ деца от Марк Антъни и двете негови дъщери от предишна връзка.

Ето и няколко нейни изказвания, припомнени от световните агенции, които със сигурност трябва да бъдат запомнени:

“Получавате това, което давате. Това, което вложиш в нещо, е и това, което ще получиш в замяна.“

„Първо трябва да обикнеш себе си. Трябва да можеш да се чувстваш добре в своята собствена компания, а после в тази на другите.“

„Не може да взимаш живота за даденост, просто не можеш!“

„Имам свои стандарти за това какъв трябва да бъде партньорът ми и как той трябва да се държи с мен. Искам много, но това е така, защото давам много. Не говоря за материални неща, а за цялата ми любов, лоялността ми и всички останали неща, които правят една връзка добра.“

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!