Джулия Робъртс заяви, че е била 'малка егоистична лигла'

OFFNews 04 октомври 2017 в 16:22 5364 0

Снимка Instagram

Джулия Робъртс сподели, че е била „малка егоистична лигла“, когато е била млада актриса, съобщава "Дейли мейл". Звездата от „Хубава жена“ ще бъде на корицата на списание "Харпърс базар" и по време на интервюто за изданието обясни, че преди години е определяла своите нужди за най-важни, но сега вече не е така.

Актрисата разказва, че съпругът й Даниел Монд я е променил изключително много. През последните години той и трите им деца са се превърнали в основния приоритет на Робъртс.

„Когато срещнах Дани, осъзнах, че той е сродната ми душа. Когато се замисля какво изпълва и дава смисъл на живота ми, какво ме кара да сияя, това е той“, разказва актрисата.

Робъртс се шегува, че се страхува, когато работи с Дани.

„Уютно ми е, когато е около мен на снимачната площадка, но и ме е страх, което е добра комбинация. Страх, защото човекът, когото искам да впечатля най-много, гледа точно в мен“, споделя Робъртс.

Въпреки че е една от най-известните актриси в индустрията, Робъртс признава, че тази година не е работила, тъй като се е фокусирала върху семейството си. И все пак, обяснявайки, че предпочита да гледа напред към бъдещето, а не към миналото, Робъртс каза, че вече не търси роли, а чака предложения, за да види какво могат да й предложат.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови