Елоис Смит разказва за изкуството да играе 15-годишна в корсет в сериала 'Блудници'

Втори сезон е още по-звезден с участието на Лив Тайлър. Първи сезон е в ефир всяка сряда и всяка събота от 22:00 по Epic Drama

OFFNews 11 юли 2018 в 00:50 4963 0

Епизод от новия сезон на интригуващия сериал "Блудници" можете да видите тази вечер, 11 юли, от 22:00, по драматичния канал Epic Drama – най-новият член на семейство на Viasat History и TV1000.

Междувременно пътуващият филмов блог на Станислава Айви Cinema Confidential ни среща с Елоис Смит - една от звездите на сериала. Тя е в ролята на Луси Уелс - по-малката дъщеря на Маргарет Уелс (Саманта Мортън).

Луси е невинна и много млада, докато майка ѝ Маргарет и сестра ѝ Шарлот (в ролята Джесика Браун Финдли), които вече са минали по трънливия път на секс индустрията, се опитват да ѝ помагат и да я защитават. Ролята на 15-годишната Луси се изпълнява от 24-годишна актриса, която има зад гърба си опит в няколко други сериали като “Хрониките на Франкенщайн” и криминалния филм за лондонския нощен живот “Ill Manors”. Това е първата ѝ главна роля.

“Има една невинност в Луси, особено в първи сезон. Комбинирана с надежда и наивност, които я правят много сладка. Но това, което най-много ми харесва, смятам защото е най-близко до мен, е нейната сила и упоритост,” разказва Елоис.

Елоис споледя на Станислава Айви всичко за предизвикателството да играеш много по-младо момиче, да работиш със Саманта Мортън и да бъдеш в корсет. Тя идва от артистично семейство и разказва как е поела по актьорския път, защо е мразела да ходи на училище и дали би отишла до Лос Анджелис да продължи кариерата си.

“Със сигурност има много там за един актьор! Смята се за най-доброто място, но можеш да попаднеш на добра работа навсякъде. Всичко опира до проекта и с кого работиш.”

Първи сезон на „Блудници“ отново е в ефир по тв канал Epic Drama всяка сряда и всяка събота от 22:00. Можете да гледате епизод 1 на „Блудници“ свободно по всяко време онлайн на https://www.epicdrama.bg/watch-now/.

Вторият сезон започва скоро и към актьорския състав се присъединява и една истински звезда – познатата ни от “Властелинът на пръстените” дъщеря на рок легендата Стивън Тайлър, Лив Тайлър. Очаквайте среща с нея в последния от петте нови YouTube епизода на Cinema Confidential.

Epic Drama стартира в Европа на 14 декември 2017 г. Новият канал от семейството на Viasat History и TV1000, само за драматични продукции, е достъпен в южна България чрез ТЕЛЕКАБЕЛ ТВ - на HD позиция 228, SD канал 185, и TV SAT COM - 23/24, в северна България – чрез NetWorx – на позиция 230, а в София – чрез NET1 на 82 канал. Сред премиерите в стартовата схема бяха създаденият от изцяло дамски творчески екип „Блудници“ и минисериалът в шест части „Клондайк“ с Тим Рот и Ричард Мадън (GOT), а в януари към тях се присъединиха разкошният „Версай“ и най-скъпият проект на шведската SVT „Ресторантът“. В средата на март дебютира испанският трилър хит „Чумата“, а на Цветница - „Миниатюристът“! Можете да гледате първите епизоди на няколко от сериалите по Epic Drama онлайн свободно на: https://www.epicdrama.bg/watch-now/.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови