Харви Уайнстийн влиза в център за лечение на зависимости

OFFNews | 12 октомври 2017 в 14:47 | 2998 |2

Харви Уайнстийн влиза в център за рехабилитация на зависимости в Аризона, съобщи "Дейли мейл". Продуцентът заяви пред журналисти, че му е трудно, но търси помощ и иска да получи втори шанс.

След разследване на "Ню Йорк таймс" Уайнстийн бе обвинен в сексуален тормоз от над 30 актриси, като впоследствие бе уволнен от собственото си филмово студио.

В сряда сутринта Уайнстийн се сринал психически, поради което се наложи дъщеря му да се обади в полицията, за да съобщи, че баща й е депресиран и склонен към самоубийство.

Продуцентът ще влезе в центъра за рехабилитация „Медоус“, където ще се подложи на 45-дневна програма за поведенчески проблеми и сексуални зависимости, в който Тайгър Уудс се лекува, след като бе хванат да шофира в нетрезво състояние по-рано тази година.

Уайнстийн се оплака, че близките и приятелите му са се отдръпнали от него след разследването.

Препоръчани материали
limlim

Рейтинг : 1000

12.10 2017 в 20:04 2
+ 0
- 0
Леле едно "т" съм изпуснал - отиде ми репутацията...
ПовсемесТно...
limlim

Рейтинг : 1000

12.10 2017 в 20:03 1
+ 0
- 0
Зависимости? Неотдавна това беше повсемесно в БГ ТКЗС- та и шивашки цехове, изобщо навсякъде, където има струпване на жени. Овластени грозни шопари бъркаха под полите на труженичките. Сега го има по периферните училища и пансиони. Просто хормони... Отвратително гнусно, но - човещинка. Хенри Кисинджър го е казал най ясно: Няма по голям афродизиак от властта.