Кой е актьорът в ролята на страховития Пениуайз от 'То'

OFFNews 10 ноември 2017 в 10:43 11965 1

Страховият трилър „То“ по романа на Стивън Кинг  успя да изплаши милиони кинолюбители за кратко време, което до голяма степен се дължи на ролята на ужасяващия кошмарен клоун Пениуайз.

Но ако махнете грима и перуката, актьорът, изиграл убийствения клоун е наистина великолепен и много по-известен, отколкото първоначално сте си помислили. Неговото име е Бил Скарсгард.

Ако името Скарсгард ви звучи познато, това е защото е на известно холивудско семейство.

Бащата на Бил е легендарният шведски актьор Стелан Скарсгард, който може да се превъплъти във всичко - от нестандартни филми („Breaking the Waves“) до драми, спечелили „Оскар“ („Good Will Hunting“) и високо бюджетни продукции.

Въпреки че той е работил постоянно, откакто е дете, Бил Скарсгард едва сега започва да набира популярност в Съединените щати.

Преди това, може би най-запомнящата му се роля е на Рим Годфри в сериала на Netflix „Hemlock Grove“. Участва и във филми като Анна Каренина, Алибиан и др.

Бил има седем братя и сестри, трима от които са актьори. Аудиторията на HBO вероятно е запозната с големия брат – Александър, който играе важна роля в „True Blood“ и наскоро бе номиниран за „Еми“. Феновете на Channel History може би познават брата на Бил Густаф, който играе в „Floki on Vikings“.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!