Кралското семейство публикува три официални снимки на херцозите Хари и Меган

OFFNews 22 май 2018 в 09:20 14880 0

Британското кралско семейство публикува вчера три официални снимки от сватбата на херцога и херцогинята на Съсекс - Хари и Меган. Те са направени от фотографа, нает за събитието на 19 май - Алекси Любомирски.

Няколко часа по-късно и Любомирски - известният фотограф също е от благородно потекло, публикува трите фотографии с коментара, че за него е била изключителна чест и привилегия да документира "вдъхновяващото пътешествие" на херцога и херцогинята на Съсекс - от първите снимки, показали годежа им, до тези на сватбата.

"Това беше красива глава в кариерата и живота ми, никога няма да я забравя", пише Любомирски - също с благородно потекло, сред чиито клиенти са Бионсе, Шарлиз Терон, Гуинет Полтроу, Натали Портман, Дженифър Лопес, Кейти Пери, Сара Джесика Паркър, Джулия Робъртс, Никол Кидман, Скарлет Йохансон.

Алекси Любомирски е роден през февруари 1980 г. в Англия. Майка му е от перуанско-английски произход, а баща му е от полско-френски. Именно оттук е и връзката му с полския род Любомирски. Портретният фотограф живее в Ню Йорк със съпругата си и двамата им сина.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови