Лейди Гага: Станах жертва на изнасилване, когато бях 19-годишна

Поп звездата разплака водещата Опра Уинфри с откровението си

ОFFNews 07 януари 2020 в 14:29 5192 0

Лейди Гага сподели в интервю пред Опра Уинфри, че е била жертва на сексуално насилие. Певицата беше първият гост на популярната водеща за 2020 г., предава БГНЕС.

„Бях изнасилвана многократно. Заради това развих посттравматично стресово разстройство. За съжаление, тази болест не се лекува“, сподели певицата.

Поп звездата се появи пред 15 000 зрители с розова коса, очила и черен костюм. С разкритията си изпълнителката шокира феновете. Тя призна, че е била изнасилена от мъж, когато била едва на 19 години. Тя познавала насилника от детството си и той бил много по-възрастен от нея.

„Станах звезда много рано, гастролирах и се изявявах. И никога не съм имала представа какво е насилие. Но след това, което ми се случи, често изпитвах силна болка. Такава, каквато беше и по време на посегателството“, разказва певицата. И допълва, че страда от ужасно главоболие.

Според Носителката на "Оскар" за най-добра песен във филма "Роди се звезда" психическото състояние на човек, подобно на физическото, е много важно и такива проблеми не трябва да бъдат игнорирани.

С признанието си Лейди Гага дори разплака Опра Уинфри. На клипове, споделени в социалните мрежи, се вижда как водещата влиза в съблекалнята при своята гостенка с думите: „Ти беше невероятна. Никога не бих си помислила, че такова нещо е могло да ти се случи“.

Лейди Гага говори и за връзката си с Брадли Купър по време на снимките на „Роди се звезда“, съобщава „Индипендънт“. „Свършихме отлична работа, щом успяхме да измамим всички. Създадохме илюзията за любов и хората ни повярваха“, подчерта певицата.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови