Липосукция, ботокс и парче земя в Австралия: Подаръците за номинираните за ''Оскар'' струват по 126 000 долара на човек

Надпреварата за ''място в наградната торбичка'' е жестока, като за да промотират продукта си, различните компании плащат по около 4000 долара

OFFNews 09 март 2023 в 15:00 4341 4

Снимка Getty Images

Подаръците за всеки номиниран за наградите "Оскар" са на стойност 126 000 долара на човек. Всеки номиниран ще получи утешителен пакет подаръци, независимо дали е номиниран или не, предаде британското издание "Гардиън".

В подаръчната "торбичка" за всеки номиниран съдържа има 60 подаръка. Тази година звездите ще получат по едно парче земя в Австралия, като неговият размер и локация остават в тайна. Сред наградите са три нощувки за група от осем души на италиански вулканичен остров, японски млечен хляб и липосукция.

Освен това номинираните получават - три нощувки в Отава, ръчно набрани органични фурми, копринени възглавници и консултация при известен лекар във Флорида, който е специалист във възстановяването на коса. Звездите могат да си запазят и час за фейслифт при известният хирург д-р Константин Васяюкевич.

Към номинираните няма изискване да използват или рекламират получените подаръци, но надпреварата за "място в наградната торбичка" е жестока, като за да промотират продукта си, различните компании плащат по около 4000 долара.

95-тата годишна церемония на Американската филмова академия ще се състои на 13 март. За най-добри филми са номинирани "Топ Гън 2", "Жените говорят", "Всичко, наведнъж, навсякъде", "Баншите от Инишерин", "Идиотският триъгълник", "Семейство Фейбълман", "Всичко е тихо на западния фронт", "Аватар 2", "Елвис" и "Тар". За фаворити засега се обсъждат "Всичко, наведнъж, навсякъде" и "Тар". Вчера Световният конгрес на украинците призова "Топ Гън 2" да бъде дисквалифициран от наградите заради предполагаемо финансиране от страна на руски олигарх.

Преди два дни страстите между две от номинираните за главна роля актриси Мишел Йео и Кейт Бланшет се покачиха, след като Йео намекна, че Бланшет вече има достатъчно статуетки и че е време цветнокожа актриса да бъде наградена за главна роля.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

865

4

Constanza

09.03 2023 в 19:49

Така излиза.

2073

3

Johnny B Goode

09.03 2023 в 19:35

Много сте изостанала във времето, уважаема.
Напоследък се раздават по цвят на кожата, пол, сексуална ориентация и други такива критерии. Повярвайте ми, няма по мразено същество от хетеросексуален бял мъж в тези среди.

865

2

Constanza

09.03 2023 в 18:26

"Йео намекна, че Бланшет вече има достатъчно статуетки и че е време цветнокожа актриса да бъде наградена за главна роля."

Оскарите не се ли раздаваха за талант, а не за цвят на кожата?

865

1

Constanza

09.03 2023 в 18:23

"Всеки номиниран ще получи утешителен пакет подаръци, независимо дали е номиниран или не, ..."

:)