Мадона: Харви Уайнстийн 'прекрачи границите' с мен

ОFFNews
06 юни 2019 в 15:37 | 3214 |2

Кралицата на попмузиката Мадона твърди, че скандалният подсъдим продуцент Харви Уайнстийн бил прекрачил границите и си бил позволил твърде много в отношенията си с нея, пише БТА. 

Певицата си спомня за съвместната им работа във връзка с дистрибуцията на документалния филм за нея от 1991 г. „Истина или предизвикателство".

"Харви флиртуваше по един открито сексуален начин с мен, че и нещо повече!", довери Мадона. Тя била сигурна, Уайнстийн се е държал по подобен арогантен начин и с други жени от шоубизнеса, но те са си мълчали заради огромната власт, с която е разполагал.

„Неговите аванси ми бяха безинтересни, защото той беше женен мъж. Харви злоупотребяваше с властта си в продължение на много години. Отдъхнах с облекчение, когато разбрах, че в крайна сметка ще застане пред съда и ще трябва да отговаря за деянията си!", казва поп иконата. 

Въпреки това Мадона не се зарадвала от низвергването на продуцента от американската киноакадемия и евентуалното му осъждане. Подобно поведение от нейна страна не би било добра карма, твърди певицата.

Препоръчани материали
4t5y6u7iu6y5t

Рейтинг : -3200

06.06 2019 в 17:53 2
+ 0
- 0
bls
В САЩ явно е пресътпление - затова не гласувайте за либерасти и комунисти, за да не ви се врат в живота.
bls

Рейтинг : 1667

06.06 2019 в 16:19 1
+ 0
- 0
" флиртуваше по един открито сексуален начин с мен, че и нещо повече" - това престъпление ли е? Има ли доказателства да е изнасилил която и да е, защото до момента освен, че им правил мръсни намеци и ги посрещал по халат в стаята си (посрещал - т.е те са ходили при него) друго не прочетох ..