Мадона ще пее на Евровизия

OFFNews 09 април 2019 в 15:43 3193 0

Мадона ще пее на Евровизия в Израел на 18 май и ще изпълни две песни, включително нова песен от предстоящия ѝ албум.

Появата ѝ e обявена от местни промоутъри - Live Nation Israel, които заявиха, че представянето ще бъде "историческо и истерично".

"Не са взети окончателни решения и не са подписани споразумения. Официалните новини и актуализации ще идват директно от каналите на Евровизия в подходящ момент", заяви EBU в изявление пред Би Би Си.

Според съобщения в израелската преса организаторите са имали съмнения относно съдържанието на изпълнението на Мадона. Неотдавна звездата пусна тийзъри с нова музика в социалните медии и бе забелязана да снима видео клип в Португалия в края на миналия месец. 

Шоуто се провежда в страната, след като израелската певица Нетта спечели миналогодишния конкурс в Португалия. Представянето на Мадона се очаква да струва около 1 млн. долара, което ще бъде покрито от канадския милиардер Силван Адамс, който е финансирал мащабни събития и концерти през последните няколко години като начин да подкрепи Израел.

"Аз съм развълнуван и горд да посрещна Мадона в Израел. Вярвам, че нейното представяне, придружено от десетки професионални танцьори, ще допринесе значително за успеха на събитието и за укрепването на позитивната марка на Израел в света", каза Адамс в изявление пред Jerusalem Post. 

Тази година България няма да заеме участие в песенния конкурс, като решението е част от мерките за оптимизиране на публичните разходи на БНТ.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови