Меган Маркъл плакала, когато баща ѝ казал, че няма да дойде на сватбата

OFFNews 18 юни 2018 в 14:02 7556 0

Меган Маркъл се разплакала, когато баща ѝ Томас отказал да присъства на сватбата ѝ с принц Хари.

Това разказва той в интервю за Good Morning Britain по ITV.

Томас Маркъл взе решението си, след като таблоиди в САЩ разкриха, че негови "папарашки" снимки, на които разглежда годежна фотосесия на дъщеря си и такива, на които чете енциклопедия за Великобритания, всъщност не са уловени случайно, а внимателно планирани и направени с цел привличане на популярност. Този ход на Маркъл предизвика раздразнение, а малко след публикациите той обяви, че няма да присъства на сватбата на дъщеря си. Призна също, че се е почувствал засрамен.

Днес той посочва различна причина за решението си: претърпял сърдечна операция и имал нужда от време, за да се възстанови.

„Те бяха наистина разочаровани и ме помолиха да внимавам със здравето си, защото са притеснени за мен“, разказва Томас за реакцията на Меган и принц Хари.

Сега той вече съжалява, че не е завел до олтара дъщеря си, а вместо него тази роля изпълнил бащата на младоженеца принц Чарлз. Почувствал ревност, но, в същото време, че са го почели по най-добрия начин. Допълва, че не би могъл да си представи по-добра замяна.

Маркъл гледал церемонията по телевизията и определя като изумителен факта, че целият свят гледа дъщеря му.

Той разкрива и какво е казал на Хари, когато по телефона принцът поискал ръката на дъщеря му.

"Вие сте джентълмен, обещайте ми, че никога няма да вдигнете ръка срещу дъщеря ми и, разбира се, аз ще ви дам разрешението си".

Маркъл описва съпруга на дъщеря си като чудесен, интересен човек.

Попитан за възможността скоро да дойде и новината, че още едно кралско бебе е на път, бащата на херцогинята на Съсекс казва, че дъщеря му от дълго време иска дете.

На сватбата присъстваше само майката на Меган, а баща ѝ определи липсата на други роднини като проява на здрав разум - ако беше поканила едни, а други - не, щеше да има обидени, смята той.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови