Момиче на Бонд обвини Стивън Сегал в секс тормоз по време на снимки в България

OFFNews 16 януари 2018 в 13:31 29406 1

Снимка Би Би Си

Рейчъл Грант, която изигра едно от момичетата на Джеймс Бонд във филма от 2002 година "Не умирай днес", обвини Стивън Сегал в сексуален тормоз, съобщи Би Би Си.

Актрисата разказа в интервю цялата ситуация, в която е изпаднала заради Сегал и опита му да я насили.

„Искаше да си сваля бюстието и да седна на леглото му. Аз отказах, но той някакви успя да ме съблече и да ме принуди да легна. Повтаряше „Искаш ли да видиш интимните ми части?“, а аз бях ужасена“, споделя Грант в интервю за медията.

„Всички питаt защо не съм го казала по-рано, че това е измислица! Но реалността е следната: когато преживееш подобна травма, последното нещо, което искаш, е да говориш за нея“, добави Грант и сподели, че движението срещу сексуалния тормоз Time'sUp и тяхната инициатива #MeToo са я накарали да прояви смелост и да разкаже какво се е случило.

Адвокатите на Сегал заявиха, че актьорът категорично отрича тези обвинения и че Грант няма доказателства за такъв случай.

Случката, по думите на актрисата, се разиграла по време на снимки у нас. Тогава двамата участвали във филма "ИЗлязъл да убива" през септември 2002 г.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12392

1

мгергов

16.01 2018 в 14:17

Значи какво се оказва...Всички в Холивуд имат нужда от 10-12-16 години за да се съвземат и чак тогава дружно проговарят...Ти да видиш...