Непознатата Анджелина Джоли

OFFNews 03 август 2017 в 13:47 8055 0

Снимка therichest1.imgix.net

Анджелина Джоли е една от най-обичаните и обсъждани актриси в Холивуд. Целият й живот е под лупа, но актрисата все пак успява да държи част от личното си пространство далеч от обективите. Следващите няколко факта за нея са малко познати на феновете й.

1. Анджелина е любител и колекционер на оръжия. Актрисата разказва за първия си сексуален опит, когато с партньора й се "атакували" един друг с ножове. "Чувствах се толкова примитивна и жива в същото време, но после трябваше да скрия всичко от майка ми. Имах рана, заради която носех превръзки с марля в училище“, разказва Джоли.

2. Младата Джоли често е споделяла за бисексуалността си. Романът й с модела Джени Шимицу е познат на публиката. Актрисата казва, че с радост би се оженила за Шимицу, ако не е била омъжена за актьора Били Боб Торнтън.

3. Торнтън е вторият съпруг на Анджелина. Бракът им продължава три години. Двойката била известна с необичайните начини на изразяване на любовта си един към друг. Например, те си подарявали специални съдове със своята кръв. На сватбата Анджелина носела бяла тениска, на която написала името на любимия си със собствената си кръв.

4. В трилъра на Клинт Истууд "Подмяната" през 2008 г. героинята на Анджелина губи единственото си дете и впоследствие е изпратена в психиатрична болница. Джоли наистина приела ролята присърце и била изключително стресирана. "След края на снимачния ден, буквално тичах вкъщи. Бях толкова щастлива, че децата ми са с мен и са добре“, разказва актрисата.

5. Не показва емоциите си пред децата. Последните две години бяха трудни за актрисата. Както е известно, тя се раздели с Брад Пит, а разводът им бе горещата новина на годината в Холивуд. Въпреки че признава колко й е трудно, Джоли смята, че децата й не бива да знаят и виждат това. Плаче само скришом от тях. "Трябва да знаят, че всичко ще е наред, дори когато самата аз не съм убедена в това", разсъждава актрисата.

6. Не ползва говорител и прессекретар. Предпочита да общува директно с журналистите.

7. В добри отношения е с първи си съпруг - актьора Джони Лий Милър ("Хакери", "Декстър", "Елементарно, Уотсън"). Бракът им изтраял една година. Според тях причина за разрива е младостта им и това, че се оженили малко на шега.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови