'Обществени врагове' с Джони Деп тази вечер по TV1000 (видео)

OFFNews 05 юли 2018 в 00:16 5808 0

Снимка TV1000

В четвъртък вечер, от 23:30, и в събота, 7 юли, от 21:30, филмовият канал TV1000 ще излъчи номинирания за "Оскар" фим "Обществени врагове" с Джони Деп.

Лентата на Майкъл Ман е адаптация на бестселъра на Браян Бъруу за прочутия правителствен агент Мелвин Първис (Крисчън Бейл) и опита му да спре Джон Дилинджър (Джони Деп) и бандата му. Действието на драмата се развива през 1930 г. и показва най-беззаконното време в американската история, което превръща гангстерите, от които Дилинджър е най-скандалният, в знаменитости от първите страници на вестниците. Усилията за залавянето на опасните престъпници водят до създаването на ранната версия на ФБР.

Ние сме луди по филмите! От екшън комедии до скандинавски трилъри, от британски драми до хорър класики и, разбира се, evergreen хитовете на Холивуд от всички жанрове! Ние ви разказваме истории, които определят нашия свят и формират живота ни. Ние вярваме, че емоционалният разказ и завладяващите герои са от първостепенно значение. Ние обичаме филмите точно толкова, колкото и Вие, и именно заради това се наслаждаваме на киното заедно!

Ние сме най-добрият филмотечен канал на Баканите. #TV1000

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови