Обвиниха в сексуален тормоз Ник Картър от Backstreet Вoys

offnews 03 август 2018 в 16:38 2873 1

Снимка Instagram

Прокурори проверяват обвинение в изнасилване срещу звездата от Backstreet Вoys Ник Картър, съобщи Би Би Си.

През февруари жена внесла жалба, според която била насилена сексуално от певеца през 2003 г. Когато съобщи за случая, полицията не уточни името на жената, но самата тя - актрисата Мелиса Шуман - съобщи за подадената жалба в Туитър. Тя отправя обвиненията и чрез блога си, в който сочи, че е била изнасилена на 18 г. от Картър.

Тя била окуражена да подаде жалбата, когато били отправени първите обвинения срещу холивудския продуцент Харви Уайнстийн. Тогава от семейството ѝ и нейни приятели я попитали дали не би искала да сподели историята си, но това я "травмирало".

Но когато друга предполагаема жертва обвинила Ник Картър през октомври 2017 г.,у Шуман решила, че е нейна отговорност да сподели.

"Няма нищо по-лошо от това да бъдеш превърнат в жертва, а другите да те наричат лъжкиня. Или да твърдят, че търсиш своите 15 минути слава", пише тя в блога си.

Картър отрича обвиненията и споделя, че е "шокиран и натъжен" от тях. Той подчертава, че докато са били заедно, Шуман никога не е изразявала несъгласието си, никога не е показвала, че в отношенията им има нещо, което не е по взаимно съгласие.

"Това противоречи на същността ми", заявява певецът. Той е категоричен, че никога съзнателно не и причинил неудобство на друг човек.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови