Пинк за коронавируса: Най-страшното нещо в живота ми

Американската поп изпълнителка Пинк и 3-годишният ѝ син Джеймисън преминаха през инфекция с Covid-19

OFFNews 11 април 2020 в 19:07 4280 0

Снимка Фейсбук

Беше ужасно. Имахме най-различни симптоми", сподели в емоционално видеоинтервю американската певица Пинк, съобщава БГНЕС. Пробите на американската поп изпълнителка Пинк и 3-годишния ѝ син Джеймисън за COVID-19 се оказват положителни.

Пред водещата на едноименното шоу Елън Дедженеръс, която през последните дни провежда интервюта по видеовръзка от дома си, Пинк разказа за преживяното по време на болестта.

"Това беше най-страшното нещо в живота ми", казва тя и добави "Всеки ден се появяваше нещо ново".

40-годишната певица и 3-годишният ѝ син са се заразили с коронавирус в средата на март. Първо детето, а два дни по-късно и тя. "От два дни Джеймисън вече няма температура. И това е огромно облекчение за всички ни", сподели Пинк пред водещата.

Синът ѝ е вдигнал температура на 14 март. В дните след това се появили и болки в корема, диария, главоболие, болки в гърдите. "Всеки ден се появяваше нещо ново, а температурата ставаше все по-висока".

Пинк разказа, че се е обадила на детския лекар, но той ги посъветвал да останат вкъщи.

"На 16 март и аз се почувствах много изморена", каза тя и сподели, че в дните след това се появили и други симптоми. "Като дете имах тежка астма. Многократно съм била в болница заради това. Но от дълги години не ми се беше случвало. Някъде около 20 март една сутрин просто не можех да си поема въздух. Събудих се и не можех да дишам", казва тя и обяснява, че от години не била ползвала спрей за астма и инхалатор, но в края на март не можела да съществува без тях. "Беше ужасно!", заяви тя.

Тогава Пинк се е подложила на тест за диагностициране на Covid-19 и той бил положителен. "Бях сигурна", каза певицата и добави, че и при нея всеки ден се появявали най-различни симптоми.

"Казваха, че децата не са застрашени. Но ето, моят син е само на три години. Не само хората над 65 години могат да се заразят. Аз съм на 40", добави още изпълнителката. "Много рано е да правим заключения".

"Има толкова много хора, които не са могли да бъдат тествани. Мои приятели споделиха, че са прекарали подобно нещо през февруари", разказа още Пинк. Тя е убедена, че трябва да се провеждат много повече тестове.

В емоционалното видеоинтервю тя каза, че сега всеки един може да бъде герой, "просто като си остане вкъщи, като си мие ръцете, като пазарува за възрастните си съседи". Изпълнителката посочва, че съпругът ѝ и 8-годишната им дъщеря не са проявили никакви симптоми.

Междувременно Пинк и тригодишният ѝ син се чувстват добре. Преди броени дни са им направени нови тестове, които са били негативни. След боледуването Пинк обяви, че ще дари общо 1 милион долара на две болници в САЩ. В едната, която се намира във Филаделфия, е работила майка ѝ - там в продължение на 18 години тя е била медицинска сестра.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови