Почитатели на Кейт Мидълтън опънаха палатки пред болницата, в която ще ражда (видео)

OFFNews 18 април 2018 в 16:20 7807 2

Снимка Twitter

Почитатели на кралското семейство от цяла Великобритания опънаха палатки пред болницата Lindo Wing of St. Mary's в Лондон, където Кейт Мидълтън се очаква да роди третото си дете, съобщава Business Iinsider.

Херцогинята на Кеймбридж роди в същата болница дете принц Джордж и принцеса Шарлот.

Някои от почитателите са се настанили още на 9 април и подкрепят Кейт, облечени изцяло в дрехи с цветовете на британския флаг. Те споделят, че са изключително развълнувани и чакат с нетърпение новия член на кралското семейство.

Терминът на Мидълтън е около 27-28 април, но бе съобщено, че тя вече е приета в болницата с първи индикации за започнало раждане.

Освен спекулации около раждането, вече има и списък с предполагаемите имена на кралската рожба: Алис, Мери, Александра или Виктория за момиче, или Фредерик, Джеймс, Артър или Филип за момче.

Частното крило на болницата начислява 5215 паунда за първите 24 часа престой, ако бебето се роди по естествен път, или 6745 паунда за Цезарово сечение, плюс 1155 паунда за луксозен пакет за всяка допълнителна нощ.

Начинът, по който кралският дворец ще съобщи за раждането на новия член на семейството, ще бъде през официалния профил в социалната мрежа Twitter. По същият начин бяха съобщени раждането на Джордж и Шарлот, като бе добавена информация за часа на раждането и името на болницата.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови