Просто се превръща в навик: Ед Шийрън за злоупотребата с дрога и алкохол

OFFNews 22 март 2023 в 10:00 5263 2

Ед Шийрън

Снимка Архив

Ед Шийрън

Британската музикална звезда Ед Шийрън говори откровено за пристрастеността си към наркотиците и за обстоятелствата, които са го накарали да се откаже, както и за момента, в който е решил да ограничи консумацията на алкохол.

В момента певецът се подготвя за излизането на документална поредица от четири части за живота му и за пътя му към славата, наречена The Sum of It All.

Той разказва, че е започнал да употребява наркотици на 24-годишна възраст, след като е бил с приятели, които са го правели.

"Спомням си, че просто бях на фестивал и си казах: "Е, щом всичките ми приятели го правят, значи не е толкова лошо", казва той в интервю за Rolling Stone.

"А после се превръща в навик, който правиш веднъж седмично, после веднъж дневно, после два пъти дневно и после без алкохол."

Шийрън предпочита да не назовава конкретните наркотици, които е вземал преди, за да не прочетат децата му за това в бъдеще.

Той стигнал до решението да намали алкохола, докато жена му била бременна с първото им дете, Лайра.

"Два месеца преди раждането на Лайра Чери каза: "Ако ми изтекат водите, наистина ли искаш някой друг да ме закара до болницата?", си спомня Шийран.

Този въпрос кара 32-годишния изпълнител да намали темпото.

"Да изпиеш няколко бири е едно. Но да изпиеш бутилка водка е друго нещо", разсъждава той.

"Просто осъзнах, че навлизам в тридесетте. Пораствам! Забавлявал си се, преживял си това. Бъди щастлив с това и просто приключвай. Обичам червено вино и бира. Не познавам стари рокаджии, които да не са алкохолици или трезвеници, и не исках да бъда такъв", споделя той.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

865

2

Constanza

22.03 2023 в 10:38

Странни представи за забавление има този човек.

22548

1

dolivo

22.03 2023 в 10:28

Катарзис батка, катарзис!

Ако не е жена да го вкара в правия път, кой?