R Kelly обвинен за насилване на "робини" в именията си в Чикаго и Атланта

OFFNews 18 юли 2017 в 10:48 5425 0

Снимка Instagram

Рапърът R Kelly беше обвинен в незаконно лишаване от свобода на жени и във вербално и физическо посегателство над тях, съобщава Independent. Обвиненията са повдигнати, след като родителите на някои момичета изнесоха информация в пресата.

Трима бивши членове на обкръжението на R&B изпълнителя също потвърдиха думите на родителите за неговото контролиращо поведение.

Според твърденията Кели държал момичетата в имоти в Атланта и Чикаго,като им заповядвал им да го наричат „татко“. Той дори заснемал интимни сцени с тях и ги наказвал вербално и физически, когато нарушавали „правилата“ му.

Асанте МакГий, който бил от обкръжението на певеца, твърди, че в момента шест жени живеят в имоти, наети от Кели, който контролира „всеки аспект от живота им: диктува какво да ядат, как да се обличат, кога да се къпят и как да участват в интимните сцени, които записва“.

Един от родители се е опитвал да се свърже през последните две години с 21-годишната си дъщеря. Тя обаче отрекла слуховете и казала, че сама се е съгласила да живее с Кели. 

Музикантът е арестуван два пъти през последните 10 години. Първият път е заради твърденията, че имал сексуален контакт с непълнолетно момиче. Тогава обаче не му бяха повдигнати обвинения.

През 2006 г. и през 2008 г. беше арестуван заради 14 видеозаписа, на които се вижда, че прави секс с непълнолетно момиче.

Също така е бил обвиняван в многобройни случаи на малтретиране на жени.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови