Робърт де Ниро се съди за милиони със своя бивша асистентка

ОFFNews 04 октомври 2019 в 16:35 5012 2

Снимка cnbc.com

Американският актьор Робърт де Ниро влезе в съдебен спор с бивша сътрудничка, предаде Асошиейтед прес.

Преди шест седмици компанията на Де Ниро – „Канал пръдакшънс”, заведе дело срещу бившата асистентка на актьора Чейз Робинсън. Компанията иска сумата 6 милиона долара за нанесени от Чейз вреди.

Тя е обвинена, че си е присвоила стотици хиляди долари, че използвала въздушните мили на компанията за лични цели, че е плащала от сметката за дребни разходи на компанията за лични и луксозни вещи, че се е шляела по улиците в работно време или, че по време на работа си е устройвала телевизионни маратони.

Чейз Робинсън обаче отвърна на удара, като заведе иск срещу Де Ниро на стойност 12 милиона долара. Тя казва, че като асистентка на Де Ниро години наред е трябвало да търпи тормоза и дискриминационното му отношение към нея.

В жалбата се казва, че Де Ниро отправял на Чейз коментари със сексуален подтекст, че я обиждал и че я третирал като "офис съпруга", докато тя била вицепрезидент по продукцията и финансите в компанията.

В иска Робинсън обвинява Де Ниро, че я карал да му закопчава копчетата на ризата, да му оправя яката, да го чеше по гърба, да му връзва вратовръзката и да идва да го буди в леглото му, докато тя се надявала, че работата при актьора ще ѝ помогне да изгради кариера в шоубизнеса. Де Ниро наел Чейз за асистентка през 2008 г., когато тя била на 25 години.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

4000

2

Xomax

14.10 2019 в 12:12

Има ли холивудска, много успена и богата звезда, която да не е съдена в опит да се измъкнат милиончета