Сър Елтън Джон ще пее на сватбата на Меган Маркъл и принц Хари

OFFNews 17 май 2018 в 12:11 8343 0

Снимка Ройтерс

Легендарният изпълнител сър Елтън Джон ще пее на сватбата на принц Хари и Меган Маркъл, съобщи TMZ, като все още не е обявено дали ще е на церемонията или на приема след това.

През февруари британецът отложи 2 концерта в Лас Вегас, за да може да присъства на кралската сватба, но тогава не беше ясно дали е поканен като гост или като изпълнител.

Церемонията ще се състои на 19 май в двореца Уинзор. Броят на гостите вече е 2640, като поканените са от цяла Великобритания и включват членове на благотворителни организации, граждани и служители при кралския двор.

За последните няколко дни членовете на семейството на Маркъл успяха да привлекат медийното внимание със скандалното си поведение.

Полубратът на американската актриса Томас-Младши публикува отворено писмо, в което заяви, че той и родителите му не са поканени на сватбата и че принц Хари прави най-голямата грешка в живота си, женейки се за Меган. Няколко дни по-късно написа второ писмо с официално извинение и с надеждата, че все още има време да бъде поканен.

През това време Томас-Старши се забърка в скандал с нагласена фотосесия и обяви, че няма да присъства на сватбата, за да не излага дъщеря си.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови