Шварценегер се завърна. Този път с дебют на музикалната сцена

OFFNews 04 юни 2019 в 16:10 1762 0

Снимка ANDREAS GABALIER/YOUTUBE

Арнолд Шварценегер отново доказва, че човек може да преследва докрай мечтите си и да ги осъществява. Доказателство за това е дебютът му в музикалната индустрия с появата му в музикалния клип “Pump It Up” – мотивационна песен, която разказва за живота му. 71-годишният актьор е записал хип-хоп парче съвместно с австрийския певец Андреас Габалие.

34-годишният Габалие пее за вдъхновяващата кариера на Шварценегер - както като културист, така и като филмова звезда - и получава малка помощ от Шварценегер, който изглежда не се страхува да пее.

„Хей, аз съм Арнолд Шварценегер и слушай внимателно”, започва той. „Копайте надълбоко и си задайте въпроса кой искате да бъдете. Не какво, а кой - ако вярваш, че успехът ще дойде при теб, работи адски много, вярвай на себе си и всичките ти мечти ще се сбъднат", рапира той.

Клипът показва кадри на Шварценегер по време на кариерата му като бодибилдър, както и по време на върха на кариерата му в хитовия филм „Терминаторът”.

Във своите стихове актьорът отправя още послания: „Пречупи някои правила, удари по стената, не се страхувай да се провалиш. Трябва да мислиш извън рамката, аз казвам, че няма ли болка, няма да спечелиш. Не искам да чувам, че нещо не може да се направи, винаги давам нещо в замяна. Казвам се Арнолд Шварценегер и ще се върна.”

Парчето съдържа и култовите екранни реплики на звездата "Ще се върна" и "Аста ла виста, бейби".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови