Снимка на Иванка Тръмп като учен се превърна в хит

OFFNews 22 март 2018 в 14:53 13455 0

Снимка Instagram

Иванка Тръмп направи истински фурор, след като качи своя снимка като учен в профила си в социалната мрежа Instagram, съобщи indy100.com.

Снимката е направена по време на посещението й в лаборатория в Уоки, Айова. На нея Иванка е облечена с бяла престилка, латексови ръкавици и предпазни очила и тества съдържанието на никотин в течността на електронните цигари.

„Това е невероятно. Това е страхотно място. Ще ви бъде трудно да се отървете от мен“, заяви Иванка по време на посещението си.

Снимката на дъщерята на американския президент Доналд Тръмп обиколи света и стана повод за подигравки и създаване на забавни колажи.

Някои от тях звучат по следния начин: „Аз правя наука“, „Нямам представа какво правя“, „Разсипах още една капка човечност“ и т.н.

Учени също се включиха в коментарите и споделянията на снимката с въпроси като „Иванка, какво точно правиш, защото аз в момента сглобявам батерия?“, „Зъл учен!“, „Това е подигравка!“, „Иванка се опитва да създаде формула, с която да се опита да накара разследването на Робърт Мюлер да се изпари“ и т.н.

Причината за посещението на Иванка в щата Айова е предложението й за преструктуриране на държавните разходи на президента и неин баща Доналд Тръмп, което включва финансирането на федерални програми за младежка заетост.

Часове след публикуването на снимката Иванка изтри публикацията си в социалната мрежа.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови